Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Περιμένουν εισβολή του ISIS στην Ελλάδα;

Τι λένε οι ξένοι πράκτορες και ποια τα πλάνα της αντιτρομοκρατικής

Σε συλλήψεις πολλών πιθανών μελών του ISIS έχει ήδη προβεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έπειτα από εφόδους σε κρησφύγετα, κυρίως της δυτικής Αττικής. Επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα από καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την καθόλου αθώα εισβολή «κατατρεγμένων» λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια, το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik κάνει λόγο για εισβολή εκπαιδευμένων ανταρτών του ISIS στην Ελλάδα!

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, οι λαθρέμποροι (Τούρκοι, όπως ξέρουμε, στην συντριπτική τους πλειοψηφία) περνούν κρυφά μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη με βάρκες γεμάτες μετανάστες χωρίς ταυτότητα και τα έσοδα τα χρησιμοποιούν για να στηρίξουν οικονομικά την τρομοκρατία.

Αυτό επιβεβαίωσε και η υπηρεσία Eurojust που συντονίζει το δικαστικό έργο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεκάδες χιλιάδες (λαθρο)μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή διέσχισαν τη Μεσόγειο από τις αρχές του 2015 και ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, αφού πρώτα καταπλεύσουν στην Ιταλία, την Ελλάδα και τη Μάλτα (το πρώτο εξάμηνο του 2015, υπολογίζεται ότι έχουν εισέλθει στην Ελλάδα περί τους 97.000 λαθρομετανάστες).

Ο εισαγγελέας

Η αρχιεισαγγελέας και επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Ε.Ε. Βελγίδα Michele Coninsx, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα ότι έχει πληροφορίες για την εισδοχή μελών του ISIL στην Ευρώπη από τις δικαστικές αρχές χωρών – μελών της Ε.Ε. και ότι η κατάσταση δεν έχει προκαλέσει συναγερμό.
«Δεν τους μετράμε, δεν έχουμε αριθμό και, για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι έχει κανείς», ομολόγησε στους δημοσιογράφους.
Οι χώρες της νότιας Ευρώπης έχουν επανειλημμένα εκφράσει φόβους ότι ισλαμιστές αντάρτες μπορεί να κρύβονται ανάμεσα σε μετανάστες. Οι ανησυχίες αυτές έχουν ενισχυθεί από τις πρόσφατες επιτυχίες του ISIL, που κερδίζει έδαφος στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα σε πολλές παραλιακές πόλεις της Λιβύης, καταλήγει η ανταπόκριση του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου.

Ισλαμικό Τόξο

Στην δημιουργία Διεθνούς Ισλαμικής Ταξιαρχίας προχώρησαν η Τουρκία και η Ουκρανία(!) με έδρα την Χερσώνα και απώτερο στόχο την «απελευθέρωση» της Κριμαίας, προκαλώντας, όπως είναι ευνόητο, για δεύτερη φορά, μετά την επέμβαση στη Συρία, την οργή της Μόσχας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνάντηση στο ξενοδοχείο Bilkent στην Άγκυρα (Τουρκία) την 1η Αυγούστου 2015 του Ουκρανού υπουργού Εξωτερικών, Pavlo Klimkin, και του τούρκου αναπληρωτή πρωθυπουργού, Nurran Kurtulmu, παράλληλα με το «Β’ Παγκόσμιο Συνέδριο των Τατάρων».

Ο Μουσταφά Αbdulcemil Cemilolu, ιστορικός ηγέτης των αντι-ρώσων Τατάρων και συνεργάτης της CIA στη διάρκεια της προεδρίας Ρέιγκαν, ανακοίνωσε εκ μέρους της ουκρανικής κυβέρνησης τη δημιουργία της Διεθνούς Ισλαμικής Ταξιαρχίας για να αντιταχθεί στις «αποσχιστικές τάσεις των Ρώσων της Κριμαίας»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...