Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Δεν αντέχω άλλο τα σκουπίδια!!!

Δεν αντέχω άλλο τα σκουπίδια!!!

Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η κατάσταση. Επιθυμώ την ύπαρξη ενεργών και δυναμικών πολιτών. Που δεν θα φοβούνται να καθήσουν μπροστά στη δύναμη, την βία και την απανθρωπιά της εξουσίας.
Η κατάθλιψη αυτή πρέπει να σταματήσει. Είμαστε σε έναν τόπο που αποτελεί όαση ομορφιάς παγκόσμια. Κι εμείς αυτή την ομορφιά δεν την βλέπουμε, δεν τη νιώθουμε πια.
Πρέπει να τερματιστεί η "τηλεοπτική βία" εις βάρος των πολιτών. Δεν μπορώ να γίνομαι στόχος της προπαγάνδας των ό,ποιων συμφερόντων (που είναι πάντα αντίθετα με τα συμφέροντα της πολιτείας και των πολιτών της.
Χρειάζομαι έναν ηγέτη με πυγμή, αποφασιστικότητα και (ει το δυνατόν) έναν άνθρωπος που θα χτυπήσει τη γροθιά του στο μαχαίρι.
Δεν θέλω άλλο πια "τσουτσέκια" και "παρατρεχάμενους" της όποιας οικονομικής εξουσίας. Δεν μπορώ να με οδηγούν άνθρωποι χωρίς ικανότητες. Άνθρωποι που δεν θα μπορούσαν να διαχειριστούν ούτε έναν καβγά δύο παιδιών. Δεν αντέχω να με θεωρούν "ένα τίποτε" που γεμίζει το δικό τους κενό!
Δεν αντέχω να βλέπω αυτόν τον τόπο χωρίς προοπτική, να μαραζώνει σε μικροπρέπειες και μικροπολιτικές του ωχαδερφισμού και του "ότι μπορείς να κάνεις αύριο, άστο για του χρόνου". Δουλειά, σοβαρότητα, συνέπεια και τιμιότητα.
Ζητάω πολλά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...